Domov     Soseska
031 662 900, 01 360 24 24
Lokacija Soseska Hiše Galerija Cene in pogoji Novice O investitorju Koristne povezave

Soseska

Vse stanovanjske enote v soseski Med lipami v Mengšu so načrtovane skrbno, kjer noben detajl ni prepuščen naključju.


Želja investitorja je, da soseska po izgradnji ohrani enotno oblikovano podobo.
Fasadni ovoj s kvalitetnim stavbnim pohištvom in kritino, enotno izdelane nadstrešnice, niše za smetnjake, vrtne lope, medsosedske ograje in trajna vegetacija so elementi, ki ustvarjajo enotno podobo naselja. Zaradi lokacije, funkcionalne zasnove in enotne podobe, se vrednost teh nepremičnin s časom ne bo zmanjševala.

Zaradi zagotavljanja enotne podobe naselja so nadstrešnice in vrtne lope zasnovane kot neločljivi del osnovne ponudbe. Nadstrešnice nad parkirnimi površinami in terasami so neločljivi del fasadnega ovoja in s tem končne podobe hiše ter ulice. Vrtne lope, poleg funkcije shranjevanja, ločujejo zunanje površine stanovanjskih hiš in ustvarjajo potrebne kotičke zasebnosti. Vse hiše imajo prostorno toplotno izolirano podstrešje, ki nudi veliko možnosti za shranjevanje različnih predmetov.

Tehnologija gradnje z uporabo naravnih materialov sledi uveljavljenim smernicam zagotavljanja sonaravnega, energijsko varčnega bivanjskega okolja. To dokazujejo izračuni energijskih bilanc, na podlagi katerih sodi soseska "Med lipami v Mengšu" med pasivne oziroma zelo dobro nizkoenergijske gradnje.

Nakup naše hiše pomeni investicijo v trajno vrednost.


Zadnje novice